Volg ons

Detachering

Alliacta levert extra capaciteit voor bedrijven in Vlaanderen en Nederland, zowel voor internationale bedrijven als voor MKB's.

Alliacta heeft gespecialiseerde project ingenieurs, technici en projectmanagers in dienst om uitdagende en gevarieerde projecten uit te voeren. Zo leveren we knowhow, ervaring en extra capaciteit aan productiebedrijven of onderzoeksinstellingen.

Zoekt u een engineer of expert?

Alliacta zorgt op het juiste moment voor de juiste mankracht en expertise. Daarbij hanteren we een persoonlijke aanpak, waarbij we proactief meedenken met onze opdrachtgever en medewerker.

Uitdagende projecten in wisselende omgevingen: onze engineers en specialisten verbreden continu hun vaardigheden, kennis en visie op technische problemen. Een extra bagage die ze naar elk nieuw project meenemen. Zo brengen ze een unieke meerwaarde binnen én verhogen ze voortdurend hun persoonlijke waarde. 

Wil je deel uitmaken van ons team van engineers en experts?

Door de grensoverschrijdende samenwerking biedt Alliacta de optimale oplossing voor de medewerker, waardoor de opdrachtgever zich zorgeloos kan focussen op zijn core business.